Luistervoorbeeld

The Witcher - De Vuurdoop

SerieThe Witcher deel 5
Auteur Andrzej Sapkowski
Spreker Jelle Amersfoort
Speelduur 12u 22m 45s
€ 14,99

Beschrijving

De Vuurdoop is het vijfde boek van Andrzej Sapkowski over de avonturen van hekser Geralt, en een direct vervolg op de roman De Jaren van Verachting.

Geralt van Rivia is nog altijd herstellende van de verwondingen die hij opliep tijdens de coup van Thanedd. Maar hij is vastbesloten zijn zoektocht naar Ciri, de troonopvolgster van Cintra, zo snel mogelijk voort te zetten. Een woeste oorlog raast echter door de koninkrijken van het noorden, en bijna elke streek die hij en zijn bondgenoten doorkruisen staat in brand. Bovendien gaat het gerucht dat Ciri aan het hof van Nilfgaard is, in voorbereiding op haar huwelijk met keizer Emhyr. Het lijkt onder zulke omstandigheden een onmogelijke missie om de prinses te redden...

Details

ImprintLuitingh Sijthoff Fantasy
UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 25 november 2020
ISBN 9789024593507
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 12u 22m 45s
Bestandsgrootte 680 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Andrzej Sapkowski (1948) studeerde economie. Zijn fantasy-cyclus over de hekser Geralt van Rivia is een internationale bestseller, waarvan videogames, televisieseries en een graphic novel zijn gemaakt. Zijn werk verschijnt in vijftien landen in vertaling. Sapkowski is ook winnaar van de David Gemmell Legend Award.

Toon aanbod