Luistervoorbeeld

De man op de bodem

SerieFredrik Broman deel 6
Auteur Håkan Östlundh
Spreker Huub Dikstaal
Speelduur 16u 14m 17s
€ 9,95

Beschrijving

De man op de bodem is het zesde deel in de reeks met Fredrik Broman, inspecteur van politie op het Zweedse eiland Gotland.

Drugs verkopen via internet lijkt een lucratieve business waarmee Viktor en Rafael op eenvoudige wijze in korte tijd al twee miljoen hebben vergaard. Dat geld hebben ze veilig op een buitenlandse rekening gestald waar men de clientèle geen lastige vragen stelt. Maar als op zekere dag een handlanger, die voor hen de gesmokkelde amfetamine aan land moet brengen, niet komt opdagen, verandert het uitzicht op een zorgeloos leventje in een nachtmerrie.

In diezelfde periode worden inspecteur Fredrik Broman en zijn collega's van de afdeling geweldsmisdrijven ingeschakeld om een moordenaar te vinden van een employé van het waterleidingbedrijf. Het lichaam van de man wordt aangetroffen op de bodem van een watertoren en het is voor iedereen een raadsel hoe hij daar terecht is gekomen.

De twee verhaallijnen kruisen elkaar op het moment dat het vredige eiland Gotland wordt opgeschrikt door een golf van geweld. Is er sprake van een afrekening in het criminele circuit?

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 16 november 2020
ISBN 9789178614196
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 16u 14m 17s
Bestandsgrootte 891 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Håkan Östlundh

Håkan Östlundh (Uppsala, 1962) hoort tot de bekendste misdaadauteurs van Zweden. Hij is ook de schrijver van romans en jeugd- en kinderboeken. Daarnaast is hij journalist en criticus.
Eiland van de angst is zijn eerste literaire thriller in de reeks met Fredrik Broman, inspecteur van politie in Visby op het Zweedse eiland Gotland.

Toon aanbod